ايمان و اعتقاد به وجود فرشتگان، یکی از اصول اعتقادی اسلام است که ایمان بدون آن کامل نمی-گردد. و فرشتگان بخشی از جهان غیب¬اند كه خداوند متعال ایمان آورندگان بدان را مورد ستایش و تمجید قرار داده است
Author: عمر بن سليمان الأشقر
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
در این روزگار که انواع و اقسام فتنهها و وسایل و امکانات لهو و لعب و سرگرمی و فساد را در دریا و خشکی ترویج کرده اند؛ از فراوانی انحرافات جنسی میان جوانان و غیر جوانان میشنویم، چیزهایی میشنویم که هیچ صاحب عقلی و هیچ انسان متدین با اخلاقی آن را تأیید نکرده و به آن راضی نمشود. امروزه جوانان در محدودهای فارغ از دین و اخلاق زندگی میکنند. مسیری را در پیش گرفته اند که سراسر پوچی و سرگردانی است، (مسیری که در آن هیچکس حاضر نیست دست دیگری را بگیرد و به سوی نور و روشنایی ایمان هدایت میکند). هدایتی که خداوند عزوجل برای بندگانش مقرر فرموده است. مشکل و مسألهی اساسی نزد جوانان همان انحرافات جنسی است که بعضی میپندارند راه حل و چارهای برای آن نیست. (اما باید گفت) که راه حل در کتابِ خداو سنت پیامبرش موجود است و اگر بخواهیم در خصوص این مشکل که به نظر میرسد راه حل و چارهای ندارد؛ اظهار نظر نماییم لازم است که به کتاب خدا و سنت رسولش باز گردیم که به یاری پروردگار متعال راه حل کافی و دوای شافی را در آن خواهیم یافت.
Author: احمد شادی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
ایمان به قدر یکی از اصولی است که دین اسلام فرد بدون اعتقاد بدان کامل نمیگردد، نصوصی که دال بر قدرت خدا هستند و پرده از این حقیقت برمیدارند و به ایمان آوردن به قضا و قدر دستور میدهند فراوانند
Author: عمر بن سليمان الأشقر
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
میراث در اسلام متن عربی آن از کتاب منهاج الطالبین امام نووی رحمه الله می باشد که شیخ محمد یوسف سلطان العلماء بر آن شرحی به زبان فارسی نوشته اند و آن را میراث در اسلام نام نهاده اند. هرگاه کسي فوت کرد ابتدا بايد از ترکه او هزينههاي تجهيز و تدفين، سپس بدهيهايش پرداخت شود، آنگاه وصيتش اجرا گردد و بعد از آن مالي باقي ماند بر ورثهاش تقسيم ميشود به دليل فرموده خداوند متعال:مِن بَعدِ وَصِيَّةٍ يُوصِي بِهَا أو دَينٍ «(سهم شما) پس از انجام وصيت مرده و پرداخت بدهيهايش ميباشد»
Author: ابو زکریا نووی - محمد یوسف سلطان العلماء
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
در روزگاری که از ابن سینا بعنوان فیلسوفی الهی و حکیمی جاودانه تجلیل میشود و جشن «هزاره» برای او برپا میدارند و سمینارها در بزرگداشت وی ترتیب میدهند، انتشار کتابی با عنوان : نقد آراء ابن سینا در الهیّات شاید مایة شگفتی شود و این پرسش را پیش از خواندن کتاب، برانگیزد که علّت نگارش این کتاب چیست؟
Author: مصطفی حسینی طباطبایی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
-
Author: عبد الرحمن بن عبد الله الجميعان
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى